Kidos

Organizatorzy

Profil Studio Kulinarne Małe Przyjemności

Warsztaty kulinarne - Smaki Maroka od 11 lat

Zajęcia dla dzieci Warsztaty kulinarne - Smaki Maroka od 11 lat w Warszawie

edukacja

edukacja

Zajęcia dla dzieci Warsztaty kulinarne - Smaki Maroka od 11 lat w Warszawie

Dzielna 15,

Warszawa

Wola

Warsztaty kulinarne - Smaki Maroka od 11 lat

10 - 11 lat

Opis zajęć

Przed nami fascynująca podróż do Maroka! Sprawdzimy, co kryje się pod tajemniczymi nazwami afrykańskich dań i jakie przeprawy sprawiają, że dania te są wyjątkowe. 

Na warsztatach przygotujemy: 

-aromatyczną harirę

-chrupiące placki maakouda

-warstwowe naleśniki msemen 

O prowadzącym - Ania

Pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarna z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu. 

O organizatorze

STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI POWSTAŁO Z POTRZEBY stworzenia w Warszawie przestrzeni do wspólnego spędzania czasu w gronie rodziny i przyjaciół podczas gotowania i biesiadowania. Dążymy do tego, aby studio było miejscem, w którym twórczo i oryginalnie spędza się czas, rozwija pasje, zdobywa nowe umiejętności i poznaje niezwykłych ludzi. 


W MAŁYCH PRZYJEMNOŚCIACH 

  • czerpiemy radość z gotowania i z towarzystwa
  • tworzymy i jemy kulinarne dzieła
  • bawimy się, śmiejemy i poznajemy 
  • uczymy się samodzielności
  • rozwijamy zmysły
  • jesteśmy otwarci
  • inspirujemy się wzajemnie
  • poznajemy to, co dobre

NASZA OFERTA to

  • warsztaty kulinarne dla dzieci i nastolatków
  • warsztaty dla grup zoorganizowanych: szkół i przedszkoli
  • warsztaty rodzinne dla dzieci i ich opiekunów 
  • warsztaty dla dorosłych
  • urodziny dla dzieci i dorosłych
  • kulinarne spotkania integracyjne dla firm
  • wynajem sali na różnego typu spotkania 

W Małych Przyjemnościach uczymy się poprzez zabawę. Pokazujemy, że wspólne gotowanie i jedzenie to niezwykle wartościowy czas, który zaprocentuje w przyszłości. 

Przed nami fascynująca podróż do Maroka! Sprawdzimy, co kryje się pod tajemniczymi nazwami afrykańskich dań i jakie przeprawy sprawiają, że dania te są wyjątkowe. 

Na warsztatach przygotujemy: 

-aromatyczną harirę

-chrupiące placki maakouda

-warstwowe naleśniki msemen 

Ania

Pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarna z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu. 

STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI POWSTAŁO Z POTRZEBY stworzenia w Warszawie przestrzeni do wspólnego spędzania czasu w gronie rodziny i przyjaciół podczas gotowania i biesiadowania. Dążymy do tego, aby studio było miejscem, w którym twórczo i oryginalnie spędza się czas, rozwija pasje, zdobywa nowe umiejętności i poznaje niezwykłych ludzi. 


W MAŁYCH PRZYJEMNOŚCIACH 

  • czerpiemy radość z gotowania i z towarzystwa
  • tworzymy i jemy kulinarne dzieła
  • bawimy się, śmiejemy i poznajemy 
  • uczymy się samodzielności
  • rozwijamy zmysły
  • jesteśmy otwarci
  • inspirujemy się wzajemnie
  • poznajemy to, co dobre

NASZA OFERTA to

  • warsztaty kulinarne dla dzieci i nastolatków
  • warsztaty dla grup zoorganizowanych: szkół i przedszkoli
  • warsztaty rodzinne dla dzieci i ich opiekunów 
  • warsztaty dla dorosłych
  • urodziny dla dzieci i dorosłych
  • kulinarne spotkania integracyjne dla firm
  • wynajem sali na różnego typu spotkania 

W Małych Przyjemnościach uczymy się poprzez zabawę. Pokazujemy, że wspólne gotowanie i jedzenie to niezwykle wartościowy czas, który zaprocentuje w przyszłości. 

Studio Kulinarne Małe Przyjemności

Studio Kulinarne Małe Przyjemności

25 marca - 31 marca

tydzień

Studio Kulinarne Małe Przyjemności
25 marca - 31 marca

Cały dzień

25
Pn
poniedziałek
26
Wt
wtorek
27
Śr
środa
28
Cz
czwartek
29
Pt
piątek
30
So
sobota
31
Nd
niedziela
6:30 AM
7:00 AM
7:30 AM
8:00 AM
8:30 AM
9:00 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:30 PM
1:00 PM
1:30 PM
2:00 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:30 PM
4:00 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:30 PM
6:00 PM
6:30 PM
7:00 PM
7:30 PM
8:00 PM
8:30 PM

Opis zajęć

Przed nami fascynująca podróż do Maroka! Sprawdzimy, co kryje się pod tajemniczymi nazwami afrykańskich dań i jakie przeprawy sprawiają, że dania te są wyjątkowe. 

Na warsztatach przygotujemy: 

-aromatyczną harirę

-chrupiące placki maakouda

-warstwowe naleśniki msemen 

O prowadzącym - Ania

Pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarna z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu. 

O organizatorze

STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI POWSTAŁO Z POTRZEBY stworzenia w Warszawie przestrzeni do wspólnego spędzania czasu w gronie rodziny i przyjaciół podczas gotowania i biesiadowania. Dążymy do tego, aby studio było miejscem, w którym twórczo i oryginalnie spędza się czas, rozwija pasje, zdobywa nowe umiejętności i poznaje niezwykłych ludzi. 


W MAŁYCH PRZYJEMNOŚCIACH 

  • czerpiemy radość z gotowania i z towarzystwa
  • tworzymy i jemy kulinarne dzieła
  • bawimy się, śmiejemy i poznajemy 
  • uczymy się samodzielności
  • rozwijamy zmysły
  • jesteśmy otwarci
  • inspirujemy się wzajemnie
  • poznajemy to, co dobre

NASZA OFERTA to

  • warsztaty kulinarne dla dzieci i nastolatków
  • warsztaty dla grup zoorganizowanych: szkół i przedszkoli
  • warsztaty rodzinne dla dzieci i ich opiekunów 
  • warsztaty dla dorosłych
  • urodziny dla dzieci i dorosłych
  • kulinarne spotkania integracyjne dla firm
  • wynajem sali na różnego typu spotkania 

W Małych Przyjemnościach uczymy się poprzez zabawę. Pokazujemy, że wspólne gotowanie i jedzenie to niezwykle wartościowy czas, który zaprocentuje w przyszłości. 

Przed nami fascynująca podróż do Maroka! Sprawdzimy, co kryje się pod tajemniczymi nazwami afrykańskich dań i jakie przeprawy sprawiają, że dania te są wyjątkowe. 

Na warsztatach przygotujemy: 

-aromatyczną harirę

-chrupiące placki maakouda

-warstwowe naleśniki msemen 

Ania

Pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarna z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu. 

STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI POWSTAŁO Z POTRZEBY stworzenia w Warszawie przestrzeni do wspólnego spędzania czasu w gronie rodziny i przyjaciół podczas gotowania i biesiadowania. Dążymy do tego, aby studio było miejscem, w którym twórczo i oryginalnie spędza się czas, rozwija pasje, zdobywa nowe umiejętności i poznaje niezwykłych ludzi. 


W MAŁYCH PRZYJEMNOŚCIACH 

  • czerpiemy radość z gotowania i z towarzystwa
  • tworzymy i jemy kulinarne dzieła
  • bawimy się, śmiejemy i poznajemy 
  • uczymy się samodzielności
  • rozwijamy zmysły
  • jesteśmy otwarci
  • inspirujemy się wzajemnie
  • poznajemy to, co dobre

NASZA OFERTA to

  • warsztaty kulinarne dla dzieci i nastolatków
  • warsztaty dla grup zoorganizowanych: szkół i przedszkoli
  • warsztaty rodzinne dla dzieci i ich opiekunów 
  • warsztaty dla dorosłych
  • urodziny dla dzieci i dorosłych
  • kulinarne spotkania integracyjne dla firm
  • wynajem sali na różnego typu spotkania 

W Małych Przyjemnościach uczymy się poprzez zabawę. Pokazujemy, że wspólne gotowanie i jedzenie to niezwykle wartościowy czas, który zaprocentuje w przyszłości. 

logo firmy Kidos.pl
logo portalu facebook
Chcę otrzymywać informację o nowych zajęciach i promocjach
Współpraca z uczelniami