Kidos
Organizatorzy
Profil Studio Kulinarne Małe Przyjemności
Warsztaty kulinarne - Wypieki z cytrusami 4-6 lat
edukacja
edukacja
Dzielna 15,
Warszawa
Wola
7 - 11 lat
Opis zajęć
Cytrusy cenimy nie tylko ze względu na ich prozdrowotne właściwości, ale i za pomoc w równoważeniu słodkich akcentów w wypiekach. Czy do cytryny pasuje sól? Czy grejpfrut dobrze paruje się z tymiankiem? Przekonamy się o tym na warsztatach, na których przygotujemy:
-cytrynowe kwadraty (lemon bars)
-kruche grejpfrutowe ciastka z tymiankiem
O prowadzącym - Ania
Pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarna z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.
O organizatorze
STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI POWSTAŁO Z POTRZEBY stworzenia w Warszawie przestrzeni do wspólnego spędzania czasu w gronie rodziny i przyjaciół podczas gotowania i biesiadowania. Dążymy do tego, aby studio było miejscem, w którym twórczo i oryginalnie spędza się czas, rozwija pasje, zdobywa nowe umiejętności i poznaje niezwykłych ludzi.
W MAŁYCH PRZYJEMNOŚCIACH
NASZA OFERTA to
W Małych Przyjemnościach uczymy się poprzez zabawę. Pokazujemy, że wspólne gotowanie i jedzenie to niezwykle wartościowy czas, który zaprocentuje w przyszłości.
Opis zajęć
Cytrusy cenimy nie tylko ze względu na ich prozdrowotne właściwości, ale i za pomoc w równoważeniu słodkich akcentów w wypiekach. Czy do cytryny pasuje sól? Czy grejpfrut dobrze paruje się z tymiankiem? Przekonamy się o tym na warsztatach, na których przygotujemy:
-cytrynowe kwadraty (lemon bars)
-kruche grejpfrutowe ciastka z tymiankiem
O prowadzącym
Ania
Pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarna z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.
O organizatorze
STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI POWSTAŁO Z POTRZEBY stworzenia w Warszawie przestrzeni do wspólnego spędzania czasu w gronie rodziny i przyjaciół podczas gotowania i biesiadowania. Dążymy do tego, aby studio było miejscem, w którym twórczo i oryginalnie spędza się czas, rozwija pasje, zdobywa nowe umiejętności i poznaje niezwykłych ludzi.
W MAŁYCH PRZYJEMNOŚCIACH
NASZA OFERTA to
W Małych Przyjemnościach uczymy się poprzez zabawę. Pokazujemy, że wspólne gotowanie i jedzenie to niezwykle wartościowy czas, który zaprocentuje w przyszłości.
Sprawdź inne terminy
Plan zajęć STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI
Cały dzień
22
| 23
| 24
| 25
| 26
| 27
| 28
|
Opis zajęć
Cytrusy cenimy nie tylko ze względu na ich prozdrowotne właściwości, ale i za pomoc w równoważeniu słodkich akcentów w wypiekach. Czy do cytryny pasuje sól? Czy grejpfrut dobrze paruje się z tymiankiem? Przekonamy się o tym na warsztatach, na których przygotujemy:
-cytrynowe kwadraty (lemon bars)
-kruche grejpfrutowe ciastka z tymiankiem
O prowadzącym - Ania
Pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarna z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.
O organizatorze
STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI POWSTAŁO Z POTRZEBY stworzenia w Warszawie przestrzeni do wspólnego spędzania czasu w gronie rodziny i przyjaciół podczas gotowania i biesiadowania. Dążymy do tego, aby studio było miejscem, w którym twórczo i oryginalnie spędza się czas, rozwija pasje, zdobywa nowe umiejętności i poznaje niezwykłych ludzi.
W MAŁYCH PRZYJEMNOŚCIACH
NASZA OFERTA to
W Małych Przyjemnościach uczymy się poprzez zabawę. Pokazujemy, że wspólne gotowanie i jedzenie to niezwykle wartościowy czas, który zaprocentuje w przyszłości.
Opis zajęć
Cytrusy cenimy nie tylko ze względu na ich prozdrowotne właściwości, ale i za pomoc w równoważeniu słodkich akcentów w wypiekach. Czy do cytryny pasuje sól? Czy grejpfrut dobrze paruje się z tymiankiem? Przekonamy się o tym na warsztatach, na których przygotujemy:
-cytrynowe kwadraty (lemon bars)
-kruche grejpfrutowe ciastka z tymiankiem
O prowadzącym
Ania
Pasjonatka gotowania, odkrywania nowych smaków, baczna obserwatorka, która nie stroni od improwizacji. Trenerka kulinarna z dużym doświadczeniem w pracy z dziećmi i dorosłymi. Hobbystycznie co roku prowadzi kuchnię polową na obozach dla dzieci, gdzie wraz z dziećmi przygotowuje posiłki dla całego obozu.
O organizatorze
STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI POWSTAŁO Z POTRZEBY stworzenia w Warszawie przestrzeni do wspólnego spędzania czasu w gronie rodziny i przyjaciół podczas gotowania i biesiadowania. Dążymy do tego, aby studio było miejscem, w którym twórczo i oryginalnie spędza się czas, rozwija pasje, zdobywa nowe umiejętności i poznaje niezwykłych ludzi.
W MAŁYCH PRZYJEMNOŚCIACH
NASZA OFERTA to
W Małych Przyjemnościach uczymy się poprzez zabawę. Pokazujemy, że wspólne gotowanie i jedzenie to niezwykle wartościowy czas, który zaprocentuje w przyszłości.