Kidos
Organizatorzy
Profil Studio Kulinarne Małe Przyjemności
Warsztaty kulinarne - Japońskie słodycze 7-10 lat
edukacja
edukacja
Dzielna 15,
Warszawa
Wola
7 - 11 lat
Opis zajęć
To będzie słodkie popołudnie z japońskimi słodyczami! Na warsztacie dowiemy się, czym jest mąka mochiko, oraz że Japończycy chętnie wykorzystują sezam w potrawach na słodko. Sprawdzimy też jakie narzędzia potrzebne są do wykonania kolorowych japońskich paluszków i jakie dodatki sprawiają, że nabierają niepowtarzalnego charakteru! Na warsztacie przygotujemy:
- słodkie paluszki pocky
- ciasto mochi
O prowadzącym - Kasia
Z wykształcenia historyczka, z zamiłowania cukierniczka i animatorka. Każdą wolną chwilę poświęca na eksperymentowanie w kuchni. Miłośniczka słodkich wypieków, a szczególnie tortów. Zarówno w kuchni jak i w pracy z dziećmi wyznaję zasadę, że kreatywność i wytrwałość mogą stać się kluczem do sukcesu.
O organizatorze
STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI POWSTAŁO Z POTRZEBY stworzenia w Warszawie przestrzeni do wspólnego spędzania czasu w gronie rodziny i przyjaciół podczas gotowania i biesiadowania. Dążymy do tego, aby studio było miejscem, w którym twórczo i oryginalnie spędza się czas, rozwija pasje, zdobywa nowe umiejętności i poznaje niezwykłych ludzi.
W MAŁYCH PRZYJEMNOŚCIACH
NASZA OFERTA to
W Małych Przyjemnościach uczymy się poprzez zabawę. Pokazujemy, że wspólne gotowanie i jedzenie to niezwykle wartościowy czas, który zaprocentuje w przyszłości.
Opis zajęć
To będzie słodkie popołudnie z japońskimi słodyczami! Na warsztacie dowiemy się, czym jest mąka mochiko, oraz że Japończycy chętnie wykorzystują sezam w potrawach na słodko. Sprawdzimy też jakie narzędzia potrzebne są do wykonania kolorowych japońskich paluszków i jakie dodatki sprawiają, że nabierają niepowtarzalnego charakteru! Na warsztacie przygotujemy:
- słodkie paluszki pocky
- ciasto mochi
O prowadzącym
Kasia
Z wykształcenia historyczka, z zamiłowania cukierniczka i animatorka. Każdą wolną chwilę poświęca na eksperymentowanie w kuchni. Miłośniczka słodkich wypieków, a szczególnie tortów. Zarówno w kuchni jak i w pracy z dziećmi wyznaję zasadę, że kreatywność i wytrwałość mogą stać się kluczem do sukcesu.
O organizatorze
STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI POWSTAŁO Z POTRZEBY stworzenia w Warszawie przestrzeni do wspólnego spędzania czasu w gronie rodziny i przyjaciół podczas gotowania i biesiadowania. Dążymy do tego, aby studio było miejscem, w którym twórczo i oryginalnie spędza się czas, rozwija pasje, zdobywa nowe umiejętności i poznaje niezwykłych ludzi.
W MAŁYCH PRZYJEMNOŚCIACH
NASZA OFERTA to
W Małych Przyjemnościach uczymy się poprzez zabawę. Pokazujemy, że wspólne gotowanie i jedzenie to niezwykle wartościowy czas, który zaprocentuje w przyszłości.
Sprawdź inne terminy
Plan zajęć STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI
Cały dzień
28
| 29
| 30
| 1
| 2
| 3
| 4
|
Opis zajęć
To będzie słodkie popołudnie z japońskimi słodyczami! Na warsztacie dowiemy się, czym jest mąka mochiko, oraz że Japończycy chętnie wykorzystują sezam w potrawach na słodko. Sprawdzimy też jakie narzędzia potrzebne są do wykonania kolorowych japońskich paluszków i jakie dodatki sprawiają, że nabierają niepowtarzalnego charakteru! Na warsztacie przygotujemy:
- słodkie paluszki pocky
- ciasto mochi
O prowadzącym - Kasia
Z wykształcenia historyczka, z zamiłowania cukierniczka i animatorka. Każdą wolną chwilę poświęca na eksperymentowanie w kuchni. Miłośniczka słodkich wypieków, a szczególnie tortów. Zarówno w kuchni jak i w pracy z dziećmi wyznaję zasadę, że kreatywność i wytrwałość mogą stać się kluczem do sukcesu.
O organizatorze
STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI POWSTAŁO Z POTRZEBY stworzenia w Warszawie przestrzeni do wspólnego spędzania czasu w gronie rodziny i przyjaciół podczas gotowania i biesiadowania. Dążymy do tego, aby studio było miejscem, w którym twórczo i oryginalnie spędza się czas, rozwija pasje, zdobywa nowe umiejętności i poznaje niezwykłych ludzi.
W MAŁYCH PRZYJEMNOŚCIACH
NASZA OFERTA to
W Małych Przyjemnościach uczymy się poprzez zabawę. Pokazujemy, że wspólne gotowanie i jedzenie to niezwykle wartościowy czas, który zaprocentuje w przyszłości.
Opis zajęć
To będzie słodkie popołudnie z japońskimi słodyczami! Na warsztacie dowiemy się, czym jest mąka mochiko, oraz że Japończycy chętnie wykorzystują sezam w potrawach na słodko. Sprawdzimy też jakie narzędzia potrzebne są do wykonania kolorowych japońskich paluszków i jakie dodatki sprawiają, że nabierają niepowtarzalnego charakteru! Na warsztacie przygotujemy:
- słodkie paluszki pocky
- ciasto mochi
O prowadzącym
Kasia
Z wykształcenia historyczka, z zamiłowania cukierniczka i animatorka. Każdą wolną chwilę poświęca na eksperymentowanie w kuchni. Miłośniczka słodkich wypieków, a szczególnie tortów. Zarówno w kuchni jak i w pracy z dziećmi wyznaję zasadę, że kreatywność i wytrwałość mogą stać się kluczem do sukcesu.
O organizatorze
STUDIO KULINARNE MAŁE PRZYJEMNOŚCI POWSTAŁO Z POTRZEBY stworzenia w Warszawie przestrzeni do wspólnego spędzania czasu w gronie rodziny i przyjaciół podczas gotowania i biesiadowania. Dążymy do tego, aby studio było miejscem, w którym twórczo i oryginalnie spędza się czas, rozwija pasje, zdobywa nowe umiejętności i poznaje niezwykłych ludzi.
W MAŁYCH PRZYJEMNOŚCIACH
NASZA OFERTA to
W Małych Przyjemnościach uczymy się poprzez zabawę. Pokazujemy, że wspólne gotowanie i jedzenie to niezwykle wartościowy czas, który zaprocentuje w przyszłości.